تفاهمنامه همکاری سورای حل اختلاف دادگستری با آموزش و پرورش استان کردستان منعقد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آیین تبادل تفاهمنامه همکاری معاونت توسعه حل اختلاف استان کردستان با اداره کل آموزش و پرورش کردستان برگزار شد.
بهادر اسدی، معاون قضایی رئیس کل و معاون توسعه حل اختلاف دادگستری کردستان در این جلسه تفاهم نامه بین مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با آموزش و پرورش را بسیار موثر و کارگشا دانست و بر اجرای آن در تمامی استانها علی الخصوص استان کردستان تاکید کرد.
وی با بیان اینکه توسعه صلح و سازش یک ضرورت دینی است و در دین مبین اسلام به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است، افزود استفاده از صلح و سازش در رفع خصومتها از اولویتهای مورد نظر است و رسیدگیهای قضایی در مراحل بعدی قرار دارد.
معاون دادگستری استان کردستان تصریح کرد: به منظور توسعه صلح و سازش در جامعه باید به موضوع فرهنگسازی توجه ویژهای صورت گیرد که این کار در سالجاری در دستور کار ویژه این معاونت قرار گرفته است.
اسدی بیان کرد: تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش و پرورش و دادگستری کل استان کردستان در راستای همکاری برای توسعه روحیه صلح جویی و تاب آوری و ارتقاء فرهنگ تعامل سازنده و ارتباط اثربخش با دیگران به ویژه در میان معلمان و دانش آموزان تدوین شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در ادامه با بیان اینکه برای ترویج صلح و سازش باید از تمامی ظرفیتها استفاده شود، اظهار کرد: مدارس یکی از ظرفیتهای مورد توجه به منظور فرهنگسازی صلح و سازش در جامعه به شمار رفته و اهمیت موضوع صلح و سازش به حدی است که میتواند در کتابهای درسی نیز مورد طرح قرار گیرد.
هاشم ناظمیجلال با بیان اینکه مفاد این تفاهمنامه مثبت و مفید است، افزود: این تفاهم نامه پس از امضاء، مبنای کار با آموزش و پرورش استان خواهد بود، باید تلاش شود که این تفاهم نامه به صورت صد در صد در آموزش پرورش استان پیادهسازی شود.
شورای حل اختلاف دادگستری استان کردستان در طول چند سال اخیر در راستای اجرای سند تحول قضایی، ترویج فرهنگ صلح و سازش را در دستور کار قرار داده و میان قشرها و ادارات مختلف اجرا میکند.
با جرائم نیروهای مسلح در کردستان قاطعانه برخورد شود
همچنین حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی رئیسکل دادگستری استان کردستان در دیدار با رئیس، دادستان و کارکنان قضایی و اداری سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کردستان اظهار داشت: با توجه به مرزی و امنیتی بودن استان کردستان، وظیفه سازمان قضایی نیروهای مسلح در این استان بسیار حساستر است.
وی با اشاره به اینکه اینکه سازمان قضایی نیروهای مسلح در حوزه وظایف سازمانی تضمینکننده سلامت نیروهای مسلح است، افزود: سازمان قضایی به صورت مستقیم مسئول تامین امنیت در کشور نیز به شمار میرود.
رئیسکل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: وظایف سازمان قضایی نیروهای مسلح در دو مقوله حساستر است که در مقوله نخست شامل پیشگیری و آموزش نیروهای مسلح و مقوله بعدی برخورد قاطع با جرایم نیروهای مسلح است.
وی بیان کرد: تکریم ارباب رجوع و مراجعین اعم از مردم و یا مامورین نیروهای مسلح باید در این سازمان هم به نحو احسن رعایت شود.
حسینی یادآو شد: اقتدار یک سازمان به معنای رسیدگی دقیق، عادلانه و همراه با برخورد قانونی و قاطع است.
رئیس و تعدادی از کارکنان قضایی و اداری این سازمان نیز مشکلات و مسائل حوزه کاری خود را نیز بیان کردند.
انتهای پیام/486/